forum.netbsd.se - NetBSD Sweden

You are not logged in.

#1 2006-06-20 21:51:14

z999
Member
Registered: 2006-02-20
Posts: 116

sparc

Någon som vet om man kan simulera "stop" + "a" från ett sparc amerikanskt tangentbord? Jag tänkte logga in via nollmodemkabel på min ultra sparc II enterprise och sen boota om sparcen, följa processen och sen stoppa med "stop" +"A" . Felet är att jag sitter med ett svenskt pc-tangentbord och där finns inget "stop".

Offline

 

#2 2006-06-21 04:14:45

viktor
Administrator
From: Sweden, Umeå
Registered: 2004-05-10
Posts: 69
Website

Re: sparc

control + break för ps/2

Offline

 

#3 2006-06-21 16:22:13

z999
Member
Registered: 2006-02-20
Posts: 116

Re: sparc

Stort tack Viktor!

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB